Resveratrol, 30cps – Pro Natura
24.00 lei
Rol antioxidant prin stimularea activităţii enzimelor SOD, GSH, catalază, neutralizarea radicalilor liberi şi potenţarea efectelor antioxidante ale vitaminelor C si E.
Descriere
S-a descoperit ca cea mai mare cantitate de resveratrol se gaseste in radacina plantei Polygonum cuspidatum originara din Japonia, care nu poate fi consumata in stare naturala. Coaja si semintele de struguri rosii, afinele, murele, merisorul si arahidele sunt surse de resveratrol, insa pentru a asimila cantitatea zilnica de care organismul nostru are nevoie ar trebui sa consumam cateva zeci de kilograme de fructe din acest fel.
Beneficii:
-Antitumoral
-Reduce efectelor toxice ale chimioterapiei
-Protector cardiovascular
-Protector hepatic
-Antibacterian (Helicobacter pylori )
-Antiviral ( virusul herpetic, gripal)
-Mentine echilibrul optim intre colesterolul -bun” (HDL) si -rau
Compozitie:
-Resveratrol 0,250g/cps,
-Vitamina C 0,130g/cps
Administrare:
1cps x 2/zi cu un pahar de apa Pi sau apa plata, pe o perioada de 1-2 luni.
Atentionari:
A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza!