Premix bio pentru paine Power, fara gluten, 350g Biovegan
32.94 lei
BIOVEGAN – Premix bio pentru paine Power, fara gluten, 350g
- Fără gluten
- Vegan
- Germeni de seminte (cereale)
- Fără drojdie de bere
- Rapid si usor
Pâinea power, POWERBROT este o întreagă bogăție a naturii – pentru o obtinere bună a pâinii sunt folosite: seminte de in germinate, migdale de pamant tocate, tărâțe de psyllium, seminte de chia, seminte de canepa decojite, seminte de floarea-soarelui, seminte de dovleac, faina de migdale, făină integrală de hrișcă.
Ingrediente: semințe de in germinate*, semințe de dovleac*, semințe de floarea-soarelui*, migdale de pământ tocate*, făină de migdale*, făină integrală de hrișcă*, semințe de cânepă decojite*, făină integrală de hrișcă germinată*, amidon de porumb*, praf de copt*, (amidon de porumb*, acidifianti: tartrat de potasiu¹, agent de dospire: carbonat de sodiu), semințe de chia* (Salvia Hispanica), tărâțe de psyllium*, sare de Himalaya².
*din culturi certificate ecologic
**calculat cu ulei de floarea-soarelui și oțet din cidru de mere
¹piatră de vin
²sare din salinele din Pakistan
Informații nutriționale medii |
per 100g** |
Valoare energetică |
1495 kJ/ 360 kcal |
Grăsimi |
25 g |
din care acizi grași saturați |
3.6 g |
Carbohidrați |
20 g |
din care zaharuri |
5.9 g |
Fibre |
9.1 g |
Proteine |
11 g |
Sare |
1.5 g |
Pachetul conține:
- 350 g premix pentru pâine (din care se prepară o pâine de 500 g)
- Un vas pentru copt
- 1 broșură pentru utilizare
Doar adăugați:
- 250 ml apă minerală
- 2 linguri (20 ml) oțet de mere
- 2 linguri (20ml) ulei vegetal
Rapid și usor:
1. Preparare:Realizați amestecul pentru coacere cu 2 linguri de oțet, 2 linguri de ulei, 250 ml apă, apoi frământați cu un mixer conținutul.Lăsați acoperit pentru 30 minute.Asezați aluatul într-o formă netedă, tăiată la o adâncime de aproximativ 2 cm.
2. Coacere:Pregătiți pâinea cu 250 ml de apă.În cuputorul preîncălzit: 60 de minute la 200°C, în cuptor cu ventilație, sau în cuptor fără ventilație, 80 de minute la 200°C.
3. Răcirea:Lăsați pâinea să se răcească pe un suport cu grilaj.
Instructiuni pentru vasul de copt:
- Pliați forma de coacere astfel încât suprafața plană lucioasă să fie orientată în sus (în interior).Pliați toate panourile laterale în sus.
- În cele din urmă, introduceți cele patru filete în sloturile de sus și aruncați-le în formă
- Foarte important aici, clapele exterioare trebuie să fie la același nivel cu urechile respective ale sloturilor, pentru a fi apoi pliate împreună spre exterior.
Atentie:Hartiile de copt nu au aceeași stabilitate dimensională ca si matrițele metalice sau siliconice. Prin urmare, ele se pot deforma în timpul coacerii. în unele cazuri, expansiunea în volum a pâinii este atât de grosieră încât lamelele pot fi imprimate.
Sfat:Forma poate fi capsată pe laturile filetului împreună, de exemplu printr-o buclă de silicon rezistentă la coacere sau ceva asemănător.
Conținut: 350 g
A se păstra la loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Produs în Germania de: Biovegan GmbH
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Description
BIOVEGAN – Premix bio pentru paine Power, fara gluten, 350g
- Fără gluten
- Vegan
- Germeni de seminte (cereale)
- Fără drojdie de bere
- Rapid si usor
Pâinea power, POWERBROT este o întreagă bogăție a naturii – pentru o obtinere bună a pâinii sunt folosite: seminte de in germinate, migdale de pamant tocate, tărâțe de psyllium, seminte de chia, seminte de canepa decojite, seminte de floarea-soarelui, seminte de dovleac, faina de migdale, făină integrală de hrișcă.
Ingrediente: semințe de in germinate*, semințe de dovleac*, semințe de floarea-soarelui*, migdale de pământ tocate*, făină de migdale*, făină integrală de hrișcă*, semințe de cânepă decojite*, făină integrală de hrișcă germinată*, amidon de porumb*, praf de copt*, (amidon de porumb*, acidifianti: tartrat de potasiu¹, agent de dospire: carbonat de sodiu), semințe de chia* (Salvia Hispanica), tărâțe de psyllium*, sare de Himalaya².
*din culturi certificate ecologic
**calculat cu ulei de floarea-soarelui și oțet din cidru de mere
¹piatră de vin
²sare din salinele din Pakistan
Informații nutriționale medii |
per 100g** |
Valoare energetică |
1495 kJ/ 360 kcal |
Grăsimi |
25 g |
din care acizi grași saturați |
3.6 g |
Carbohidrați |
20 g |
din care zaharuri |
5.9 g |
Fibre |
9.1 g |
Proteine |
11 g |
Sare |
1.5 g |
Pachetul conține:
- 350 g premix pentru pâine (din care se prepară o pâine de 500 g)
- Un vas pentru copt
- 1 broșură pentru utilizare
Doar adăugați:
- 250 ml apă minerală
- 2 linguri (20 ml) oțet de mere
- 2 linguri (20ml) ulei vegetal
Rapid și usor:
1. Preparare:Realizați amestecul pentru coacere cu 2 linguri de oțet, 2 linguri de ulei, 250 ml apă, apoi frământați cu un mixer conținutul.Lăsați acoperit pentru 30 minute.Asezați aluatul într-o formă netedă, tăiată la o adâncime de aproximativ 2 cm.
2. Coacere:Pregătiți pâinea cu 250 ml de apă.În cuputorul preîncălzit: 60 de minute la 200°C, în cuptor cu ventilație, sau în cuptor fără ventilație, 80 de minute la 200°C.
3. Răcirea:Lăsați pâinea să se răcească pe un suport cu grilaj.
Instructiuni pentru vasul de copt:
- Pliați forma de coacere astfel încât suprafața plană lucioasă să fie orientată în sus (în interior).Pliați toate panourile laterale în sus.
- În cele din urmă, introduceți cele patru filete în sloturile de sus și aruncați-le în formă
- Foarte important aici, clapele exterioare trebuie să fie la același nivel cu urechile respective ale sloturilor, pentru a fi apoi pliate împreună spre exterior.
Atentie:Hartiile de copt nu au aceeași stabilitate dimensională ca si matrițele metalice sau siliconice. Prin urmare, ele se pot deforma în timpul coacerii. în unele cazuri, expansiunea în volum a pâinii este atât de grosieră încât lamelele pot fi imprimate.
Sfat:Forma poate fi capsată pe laturile filetului împreună, de exemplu printr-o buclă de silicon rezistentă la coacere sau ceva asemănător.
Conținut: 350 g
A se păstra la loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Produs în Germania de: Biovegan GmbH
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Additional information
Weight | 0.35 kg |
---|