CAPPELLETTI BIO CU DOVLEAC SI MAR, 250G D’ANGELO PASTA
16.40 lei
CAPPELLETTI BIO CU DOVLEAC SI MAR, 250G D’ANGELO PASTA
- Paste proaspete din griș de grâu dur fără ouă!
- Pentru 2-3 porții
- Se obțin 450 g de paste gătite
- Vegan
Ingrediente: aluat: griș din grâu dur*, apă / umplutură (26%): dovleac* (68%), măr* (12%), spărtură de pâine* (făină de grâu*, drojdie*), ceapă*, ulei de floarea soarelui*, fulgi de cartofi*, sare de mare, condimente*, coajă de lămâie*, anason*, piper*, scorțișoară*, lavandă*, salvie*, curcuma*, chilli*, emulgator: lecitină de soia*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE.
Poate conține urme de lapte și țelină.
Preparare paste:
Puneți pastele în 2.5 litri de apă sărată (1 linguriță de sare per litru de apă) care fierbe ușor, pentru 12-15 minute până devin “al dente”.
Sugestie de rețetă: Cappelletti cu dovleac și măr pe varză cu lămâie și semințe de dovleac Stirian.
Ingrediente: 250g de Cappelletti cu dovleac și măr, ½ varză acră, 3 lingurițe ulei de rapiță, 4 lingurițe amestec de legume, 1 linguriță coajă de lămâie, 2 lingurițe suc de lămâie, sare, piper negru, nucșoară.
Preparare: Gătiți pastele Cappelletti cu dovleac și măr conform rețetei. Tăiați pe lungime varza spălată și curățată. Feliați varza spălată și curățată pe lung și îndepărtați cotorul, varza rămâne în continuare într-o bucată. Tăiați bucata în pene de dimensiuni uniforme și dați deoparte. Între timp, încălziți uleiul de rapiță în tigaie și adăugați panele de varză acră. Adăugați condimente și amestecul de legume și adăugați ¼ litri apă, amestecați până când începe se scadă. Adăugați coaja de lămâie, sucul de lămâie, scorțișoara și aranjați pe o farfurie. Puneți Cappelletti cu dovleac și măr stoarse peste compoziția rezultată și asezonați pastele și marginea farfuriei cu ulei original de dovleac Styrian .
Conținut: 250g
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: D’Angelo Pasta GmbH. Germania
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Description
CAPPELLETTI BIO CU DOVLEAC SI MAR, 250G D’ANGELO PASTA
- Paste proaspete din griș de grâu dur fără ouă!
- Pentru 2-3 porții
- Se obțin 450 g de paste gătite
- Vegan
Ingrediente: aluat: griș din grâu dur*, apă / umplutură (26%): dovleac* (68%), măr* (12%), spărtură de pâine* (făină de grâu*, drojdie*), ceapă*, ulei de floarea soarelui*, fulgi de cartofi*, sare de mare, condimente*, coajă de lămâie*, anason*, piper*, scorțișoară*, lavandă*, salvie*, curcuma*, chilli*, emulgator: lecitină de soia*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE.
Poate conține urme de lapte și țelină.
Preparare paste:
Puneți pastele în 2.5 litri de apă sărată (1 linguriță de sare per litru de apă) care fierbe ușor, pentru 12-15 minute până devin “al dente”.
Sugestie de rețetă: Cappelletti cu dovleac și măr pe varză cu lămâie și semințe de dovleac Stirian.
Ingrediente: 250g de Cappelletti cu dovleac și măr, ½ varză acră, 3 lingurițe ulei de rapiță, 4 lingurițe amestec de legume, 1 linguriță coajă de lămâie, 2 lingurițe suc de lămâie, sare, piper negru, nucșoară.
Preparare: Gătiți pastele Cappelletti cu dovleac și măr conform rețetei. Tăiați pe lungime varza spălată și curățată. Feliați varza spălată și curățată pe lung și îndepărtați cotorul, varza rămâne în continuare într-o bucată. Tăiați bucata în pene de dimensiuni uniforme și dați deoparte. Între timp, încălziți uleiul de rapiță în tigaie și adăugați panele de varză acră. Adăugați condimente și amestecul de legume și adăugați ¼ litri apă, amestecați până când începe se scadă. Adăugați coaja de lămâie, sucul de lămâie, scorțișoara și aranjați pe o farfurie. Puneți Cappelletti cu dovleac și măr stoarse peste compoziția rezultată și asezonați pastele și marginea farfuriei cu ulei original de dovleac Styrian .
Conținut: 250g
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: D’Angelo Pasta GmbH. Germania
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Additional information
Weight | 0.29 kg |
---|