Inghetata (praf) vis de vanilie BIO, 77 g Biovegan
12.40 lei
Biovegan – Inghetata (praf) vis de vanilie BIO, 77 g
Este gata în doar 3 minute, puteți folosi atât lapte integral cât și bauturi vegetal sau cremă de soia.
Ingrediente: zahăr pudră *, sirop de glucoză *, inulină * , agent de îngroșare pectină, vanilie 0,7%, agent de îngroșare (gumă guar *, gumă xantan, gumă din semințe de carruba *).
* din culturi certificate ecologic
Valori nutriționale medii 100g:
Energie: 1584 kJ/374Kcal
Grăsimi: 0,1 g
din care acizi grași saturați: 0 g
Carbohidrați: 87,3 g
din care zaharuri: 81,1 g
Fibre alimentare: 11.6 g
Proteine: 0,2 g
Sare: 0,06 g
Mod de preparare: 250 ml de lapte integral rece (cel puțin 3,5% grăsime).
Pentru înghețată vegan: 150ml lapte de soia rece și 100 ml de cremă de soia rece. Folosiți doar lichid foarte rece (circa 3 ° C până la 6 ° C).Se toarnă cantitatea necesară de lichid într-un bol înalt;Se amestecă lichidul rece cu mixerul timp de 1/2 minute, de la o viteză mică la una medie până devine spumă. Lichidul trebuie să fie rece, altfel nu-și v-a mări volumul. Dacă folosiți lapte de soia volumul va fi mai mic;Se toarnă încet praful de înghețată peste spumă și se reîncepe amestecarea, la o viteză mică spre medie, timp de 1 minut, continuând apoi la o viteza mare timp de 1 minut, până se obține o spumă cremoasă;
Dacă doriți în funcție de preferință puteți adăuga orice alt ingredient, amestecând ușor;Turnați compoziția într-un recipient și lăsați la congelat timp de 6-8 ore, la minim -18 °C.
Producător: Biovegan GmbH.
Produs în Germania.
Description
Biovegan – Inghetata (praf) vis de vanilie BIO, 77 g
Este gata în doar 3 minute, puteți folosi atât lapte integral cât și bauturi vegetal sau cremă de soia.
Ingrediente: zahăr pudră *, sirop de glucoză *, inulină * , agent de îngroșare pectină, vanilie 0,7%, agent de îngroșare (gumă guar *, gumă xantan, gumă din semințe de carruba *).
* din culturi certificate ecologic
Valori nutriționale medii 100g:
Energie: 1584 kJ/374Kcal
Grăsimi: 0,1 g
din care acizi grași saturați: 0 g
Carbohidrați: 87,3 g
din care zaharuri: 81,1 g
Fibre alimentare: 11.6 g
Proteine: 0,2 g
Sare: 0,06 g
Mod de preparare: 250 ml de lapte integral rece (cel puțin 3,5% grăsime).
Pentru înghețată vegan: 150ml lapte de soia rece și 100 ml de cremă de soia rece. Folosiți doar lichid foarte rece (circa 3 ° C până la 6 ° C).Se toarnă cantitatea necesară de lichid într-un bol înalt;Se amestecă lichidul rece cu mixerul timp de 1/2 minute, de la o viteză mică la una medie până devine spumă. Lichidul trebuie să fie rece, altfel nu-și v-a mări volumul. Dacă folosiți lapte de soia volumul va fi mai mic;Se toarnă încet praful de înghețată peste spumă și se reîncepe amestecarea, la o viteză mică spre medie, timp de 1 minut, continuând apoi la o viteza mare timp de 1 minut, până se obține o spumă cremoasă;
Dacă doriți în funcție de preferință puteți adăuga orice alt ingredient, amestecând ușor;Turnați compoziția într-un recipient și lăsați la congelat timp de 6-8 ore, la minim -18 °C.
Producător: Biovegan GmbH.
Produs în Germania.
Additional information
Weight | 0.08 kg |
---|