Ulei BIO de oregano macerat la rece, 100 ml
23.90 lei
Ulei BIO de oregano macerat la rece, 100 ml
Conține: ulei din semințe de floarea soarelui (Helianthus Annuus)*, extract din frunze de oregano (Origanum Vulgare)*.
*din culturi certificate ecologic
Administrare, uz intern: 1 linguriţă, dimineaţape stomacul gol și 1 linguriţă seara înainte de culcare.
Administrare, uz extern: aplicări locale în funcţie de necesităţi.
Poate fi folosit și la gătit, după preferinţe.
Informații nutriționale per 100ml
Energie 3676kJ / 878 kcal
Proteine 0 g
Carbohidrați din care 0 g
zaharuri 0 g
Grăsimi din care 99,8 g
acizi grași saturați 11,5 g
mononesaturați 22,8 g
polinesaturați 65,5 g
Fibre 0 g
Sare 0 g
Aceste valori depind de fluctuatiile naturale ale calitatii materiei prime.
Ce este macerarea?
Macerarea este un proces fizic în care fructele, florile, frunzele, rădăcinile sau alte părți ale plantelor sunt expuse o perioadă de timp acțiunii unui ulei neutru, de cele mai multe ori ulei de floarea soarelui dezodorizat.
Uleiul neutru ”trage” în el uleiurile volatile și alte principii active din planta supusă macerării.
Produsul final (soluția) se numește macerat. În farmacie, această soluție se numește “infuzie rece”. Nu trebuie să existe procese chimice în timpul macerării.
Procesul de extracție se efectuează la temperatura camerei, de aici termenul “extract rece” sau “macerat rece”. Avantajele macerării la rece se regăsesc cu siguranță în procesul delicat prin care se extrag ingredientele active ale plantei. Dacă procesul de extracție este efectuat la temperatură ridicată (prin căldură adăugată), procesul este denumit digestie.
Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj.
Origine: Germania
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.
Description
Ulei BIO de oregano macerat la rece, 100 ml
Conține: ulei din semințe de floarea soarelui (Helianthus Annuus)*, extract din frunze de oregano (Origanum Vulgare)*.
*din culturi certificate ecologic
Administrare, uz intern: 1 linguriţă, dimineaţape stomacul gol și 1 linguriţă seara înainte de culcare.
Administrare, uz extern: aplicări locale în funcţie de necesităţi.
Poate fi folosit și la gătit, după preferinţe.
Informații nutriționale per 100ml
Energie 3676kJ / 878 kcal
Proteine 0 g
Carbohidrați din care 0 g
zaharuri 0 g
Grăsimi din care 99,8 g
acizi grași saturați 11,5 g
mononesaturați 22,8 g
polinesaturați 65,5 g
Fibre 0 g
Sare 0 g
Aceste valori depind de fluctuatiile naturale ale calitatii materiei prime.
Ce este macerarea?
Macerarea este un proces fizic în care fructele, florile, frunzele, rădăcinile sau alte părți ale plantelor sunt expuse o perioadă de timp acțiunii unui ulei neutru, de cele mai multe ori ulei de floarea soarelui dezodorizat.
Uleiul neutru ”trage” în el uleiurile volatile și alte principii active din planta supusă macerării.
Produsul final (soluția) se numește macerat. În farmacie, această soluție se numește “infuzie rece”. Nu trebuie să existe procese chimice în timpul macerării.
Procesul de extracție se efectuează la temperatura camerei, de aici termenul “extract rece” sau “macerat rece”. Avantajele macerării la rece se regăsesc cu siguranță în procesul delicat prin care se extrag ingredientele active ale plantei. Dacă procesul de extracție este efectuat la temperatură ridicată (prin căldură adăugată), procesul este denumit digestie.
Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj.
Origine: Germania
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.
Additional information
Weight | 0.24 kg |
---|