Unt de Shea Bio, 60 ml
8.96 lei
Unt de Shea Bio, 60 ml
Untul de karite, cunoscut și sub numele de unt de shea, este obținut din semințele de Vitellaria paradoxa, impropriu numite nuci karite. Poate fi ușor gălbui la culoare și are miros plăcut, ușor dulceag.
Datorită caracteristicilor sale este folosit în numeroase produse cosmetice, în industria alimentară sau în produse de patiserie, ciocolată și cofetărie.
Origine NON EU (Mexic)
Structura acizilor grași:
− Acid lauric (12:0): ≤ 2 %
− Acid miristic (14:0): ≤ 1 %
− Acid palmitic (16:0): 3 – 8 %
− Acid stearic (18:0): 35 – 45 %
− Acid oleic (18:1): 40 – 50 %
− Acid linoleic (18:2): 4 – 10 %
− Acid eicosapentanoic (20:1): ≤ 1,5 %
− Acid arahidonic (20:0): ≤ 2 %
A se păstra la loc răcoros și uscat, la temperaturi între 10-22 °C bine ventilat, de preferință ferit de lumină și căldură.
Produsul nu este, nu conține și nu este obținut cu organisme modificate genetic, conform normativelor în vigoare.
Description
Unt de Shea Bio, 60 ml
Untul de karite, cunoscut și sub numele de unt de shea, este obținut din semințele de Vitellaria paradoxa, impropriu numite nuci karite. Poate fi ușor gălbui la culoare și are miros plăcut, ușor dulceag.
Datorită caracteristicilor sale este folosit în numeroase produse cosmetice, în industria alimentară sau în produse de patiserie, ciocolată și cofetărie.
Origine NON EU (Mexic)
Structura acizilor grași:
− Acid lauric (12:0): ≤ 2 %
− Acid miristic (14:0): ≤ 1 %
− Acid palmitic (16:0): 3 – 8 %
− Acid stearic (18:0): 35 – 45 %
− Acid oleic (18:1): 40 – 50 %
− Acid linoleic (18:2): 4 – 10 %
− Acid eicosapentanoic (20:1): ≤ 1,5 %
− Acid arahidonic (20:0): ≤ 2 %
A se păstra la loc răcoros și uscat, la temperaturi între 10-22 °C bine ventilat, de preferință ferit de lumină și căldură.
Produsul nu este, nu conține și nu este obținut cu organisme modificate genetic, conform normativelor în vigoare.
Additional information
Weight | 0.06 kg |
---|