Site Navigation

Unt de Shea Bio, 60 ml

Greutate 0.06 kg
SKU: PM10491

8.96 lei

Nu este in stoc

Unt de Shea Bio, 60 ml

Untul de karite, cunoscut și sub numele de unt de shea, este obținut din semințele de Vitellaria paradoxa, impropriu numite nuci karite. Poate fi ușor gălbui la culoare și are miros plăcut, ușor dulceag.
Datorită caracteristicilor sale este folosit în numeroase produse cosmetice, în industria alimentară sau în produse de patiserie, ciocolată și cofetărie.

Origine NON EU (Mexic)

Structura acizilor grași:
− Acid lauric (12:0): ≤ 2 %
− Acid miristic (14:0): ≤ 1 %
− Acid palmitic (16:0): 3 – 8 %
− Acid stearic (18:0): 35 – 45 %
− Acid oleic (18:1): 40 – 50 %
− Acid linoleic (18:2): 4 – 10 %
− Acid eicosapentanoic (20:1): ≤ 1,5 %
− Acid arahidonic (20:0): ≤ 2 %

A se păstra la loc răcoros și uscat, la temperaturi între 10-22 °C bine ventilat, de preferință ferit de lumină și căldură.
Produsul nu este, nu conține și nu este obținut cu organisme modificate genetic, conform normativelor în vigoare.

Citiți un articol interesant aici

Nu este in stoc
Adauga la Favorite
Adauga la Favorite
Adauga la Favorite
Adauga la Favorite
SKU: PM10491 Categorie:
Info Covid-19: Continuăm să livrăm.
  • Livrare gratuita pentru comenzile de peste 300 lei
  • Produse 100% naturale, organice si de cea mai buna calitate.
  • Cele mai bune preturi
  • Comanda livrata din stoc ajunge la tine in maxim 1-5 zile (termenul mediu de livrare fiind de 48h)

Descriere

Unt de Shea Bio, 60 ml

Untul de karite, cunoscut și sub numele de unt de shea, este obținut din semințele de Vitellaria paradoxa, impropriu numite nuci karite. Poate fi ușor gălbui la culoare și are miros plăcut, ușor dulceag.
Datorită caracteristicilor sale este folosit în numeroase produse cosmetice, în industria alimentară sau în produse de patiserie, ciocolată și cofetărie.

Origine NON EU (Mexic)

Structura acizilor grași:
− Acid lauric (12:0): ≤ 2 %
− Acid miristic (14:0): ≤ 1 %
− Acid palmitic (16:0): 3 – 8 %
− Acid stearic (18:0): 35 – 45 %
− Acid oleic (18:1): 40 – 50 %
− Acid linoleic (18:2): 4 – 10 %
− Acid eicosapentanoic (20:1): ≤ 1,5 %
− Acid arahidonic (20:0): ≤ 2 %

A se păstra la loc răcoros și uscat, la temperaturi între 10-22 °C bine ventilat, de preferință ferit de lumină și căldură.
Produsul nu este, nu conține și nu este obținut cu organisme modificate genetic, conform normativelor în vigoare.

Citiți un articol interesant aici

Informații suplimentare

Greutate 0.06 kg
Pentru a vă oferi o experiență de cumpărături personalizată, site-ul nostru folosește cookie-uri.
politica utilizare cookies.
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Deschide chat-ul!
💬 Aveti nevoie de asistenta ?
Salutare 👋
Cu ce va putem ajuta?