Site Navigation

.PREMIX BIO PENTRU PAINE TARANEASCA CU SEMINTE DE IN, FLOAREA SOARELUI, DOVLEAC SI SUSAN, 500G

Weight 0.51 kg
SKU: PRN7771

8.90 lei

Nu este in stoc

PREMIX BIO PENTRU PAINE TARANEASCA CU SEMINTE DE IN, FLOAREA SOARELUI, DOVLEAC SI SUSAN, 500G

Din făină integrală de grâu românesc măcinată la temperatură de sub 42 grace celsius, 12% conținut total de semințe.
Conține: 88% făină integrală din grâu*, 12% mix de semințe* (33% semințe de floarea soarelui*, 33% semințe de in*, 17% semințe de dovleac*, 17% semințe de susan alb*).
*=din culturi certificate ecologic.
Ambalat într-o unitate care procesează: cereale cu gluten, fructe cu coajă, soia, arahide, produse lactate, țelină, muștar, lupin.

Mod de preparare pentru o pâine reușită:
500 gr Premix de pâine țărănească.
350 ml apă călduță.
1 plic de drojdie uscată (sau 15 g drojdie proapătă).
1 lingură de amidon de cartofi (alternativ 1 linguriță de zahăr sau de melasă din trestie de zahăr).
10 gr sare (preferabil dizolvată în puțină apă).
Se înmoaie cca 10 min drojdia și zahărul în puțină apă călduță, la care se adaugă cca o lingură de făină. (Alternativ la zahăr, se poate folosi melasa de trestie de zahăr sau amidonul de cartofi, care au rolul de a hrăni drojdia). Se amestecă premixul cu apa călduță și cu amestecul de drojdie înmuiată. Se frământă cca jumătate de oră, spre final se adaugă sarea, apoi se lasă la crescut cca 1-2 ore maxim, acoperit cu o folie sau ștergar. Se pune în tava de copt.

Coacerea:
Se pune un vas cu apă în cuptorul încins la maximum, 250 grade C, cca 30 minute, pănă când apa din vas începe să fiarbă.
Se introduce tava cu aluat și se lasă la copt 20 min la temperatura maximă, fără ventilație, și cu aburi din plin. (În loc de tavă, se poate pune aluatul direct o piatră de copt). Apoi se reduce temperatura cuptorului la 200 grade, se pornește ventilația, și se mai lasă la copt încă 30-45 minute. …Pâinea e gata atunci când o bați și sună a gol…
După ce e scoasă din cuptor, pâinea se răcește pe un grătar, ventilată natural (nu în cuptor, nu învelită în cârpe).
Varianta de preparare folosind mașina automată de frământat și copt pâine:
Se folosesc aceleași ingrediente. Se urmează instrucțiunile de copt ale aparatului, alegându-se programul cel mai lung, deoarece pâinea din făină integrală are nevoie de mai mult timp să dospească.

Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj/etichetă.
Origine: UE / non UE.
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.

Nu este in stoc
Adauga la Favorite
Adauga la Favorite
Adauga la Favorite
Adauga la Favorite
SKU: PRN7771 Categorie:
Info Covid-19: Continuăm să livrăm.
  • Livrare gratuita pentru comenzile de peste 300 lei
  • Produse 100% naturale, organice si de cea mai buna calitate.
  • Cele mai bune preturi
  • Comanda livrata din stoc ajunge la tine in maxim 1-5 zile (termenul mediu de livrare fiind de 48h)

Description

PREMIX BIO PENTRU PAINE TARANEASCA CU SEMINTE DE IN, FLOAREA SOARELUI, DOVLEAC SI SUSAN, 500G

Din făină integrală de grâu românesc măcinată la temperatură de sub 42 grace celsius, 12% conținut total de semințe.
Conține: 88% făină integrală din grâu*, 12% mix de semințe* (33% semințe de floarea soarelui*, 33% semințe de in*, 17% semințe de dovleac*, 17% semințe de susan alb*).
*=din culturi certificate ecologic.
Ambalat într-o unitate care procesează: cereale cu gluten, fructe cu coajă, soia, arahide, produse lactate, țelină, muștar, lupin.

Mod de preparare pentru o pâine reușită:
500 gr Premix de pâine țărănească.
350 ml apă călduță.
1 plic de drojdie uscată (sau 15 g drojdie proapătă).
1 lingură de amidon de cartofi (alternativ 1 linguriță de zahăr sau de melasă din trestie de zahăr).
10 gr sare (preferabil dizolvată în puțină apă).
Se înmoaie cca 10 min drojdia și zahărul în puțină apă călduță, la care se adaugă cca o lingură de făină. (Alternativ la zahăr, se poate folosi melasa de trestie de zahăr sau amidonul de cartofi, care au rolul de a hrăni drojdia). Se amestecă premixul cu apa călduță și cu amestecul de drojdie înmuiată. Se frământă cca jumătate de oră, spre final se adaugă sarea, apoi se lasă la crescut cca 1-2 ore maxim, acoperit cu o folie sau ștergar. Se pune în tava de copt.

Coacerea:
Se pune un vas cu apă în cuptorul încins la maximum, 250 grade C, cca 30 minute, pănă când apa din vas începe să fiarbă.
Se introduce tava cu aluat și se lasă la copt 20 min la temperatura maximă, fără ventilație, și cu aburi din plin. (În loc de tavă, se poate pune aluatul direct o piatră de copt). Apoi se reduce temperatura cuptorului la 200 grade, se pornește ventilația, și se mai lasă la copt încă 30-45 minute. …Pâinea e gata atunci când o bați și sună a gol…
După ce e scoasă din cuptor, pâinea se răcește pe un grătar, ventilată natural (nu în cuptor, nu învelită în cârpe).
Varianta de preparare folosind mașina automată de frământat și copt pâine:
Se folosesc aceleași ingrediente. Se urmează instrucțiunile de copt ale aparatului, alegându-se programul cel mai lung, deoarece pâinea din făină integrală are nevoie de mai mult timp să dospească.

Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj/etichetă.
Origine: UE / non UE.
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.

Additional information

Weight 0.51 kg
Pentru a vă oferi o experiență de cumpărături personalizată, site-ul nostru folosește cookie-uri.
politica utilizare cookies.
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Deschide chat-ul!
💬 Aveti nevoie de asistenta ?
Salutare 👋
Cu ce va putem ajuta?