Premix bio Tort de lamaie” Biovegan
20.81 lei
BIOVEGAN – Premix bio “Tort de lamaie”, fara gluten, 430gr (380gr+50gr)
- Fără gluten
- Vegan
- Rapid si usor
“Tort de lămâie”, ZITRONEN KUCHEN – Se poate ca un tort să fie atât de sănătos?
Felii de chec fructat cu lămâie sau brioșe de lămâie. Le vrei pe toate. Le înțelegi. Suculent, fructat cu extra aromă de lămâie.
Vegan și fără gluten.
Lăsați-vă seduși ușor!
Din acest premix ecologic puteți realiza:
- Brioșe fructate de lămâie
- Tort clasic cu glazură și lămâi confiate
- Chec de lămâie (felii)
Ingrediente pentru amestec de coacere: făină de orez*, zahar brut din trestie de zahăr*, amidon de porumb*, orez*, praf de copt*, (amidon de porumb*, acidifianti: tartrat de potasiu¹, agent de dospire: carbonat de sodiu), făină de lupin dulce*, agent de îngroșare: făină din semințe de carruba*, 0.4% suc de lămâie pulbere*(suc de lămâie*, maltodextrină*), 0.3% pudră de lămâie*, sare de Himalaya², emulgatori: lecitină de floarea-soarelui*, <0.1% ulei de lămâie*.
*din culturi certificate ecologic
**calculat cu ulei de floarea-soarelui
¹piatră de vin
²sare din salinele din Pakistan
Ingrediente amestec de acid citric:
Pudră de zahăr*, amidon de tapioca*, 0.1% ulei de lămâie*.
Informații nutriționale medii |
per 100g** |
Valoare energetică |
1548 kJ/ 368 kcal |
Grăsimi |
12 g |
din care acizi grași saturați |
1.0 g |
Carbohidrați |
62 g |
din care zaharuri |
29 g |
Fibre |
1.7 g |
Proteine |
2.9 g |
Sare |
0.42 g |
Pachetul conține:
- 380g premix pentru pâine (din care se prepară o pâine de 500 g)
- 50 g amestec pudră de lămâie
- 1 broșura pentru utilizare
Doar adăugați:
- 200 ml apă minerală
- 75 ml ulei vegetal
- 1 lingura (6ml) apa pentru turnare
Rapid și usor:
1.Preparare:Ungeti vasul de copt (sa fie de aproximativ 20 cm)Realizați amestecul pentru coacere cu 75 ml de ulei și 200 ml de apă (amestecați aproximativ 2 minute)Asezați aluatulîn vasul de copt
2. Coacere:Așezați aluatul pe șina inferioară în cuptorul preîncălzit.45 de minute la 180°C, în cuptor cu ventilație, sau în cuptor fără ventilație, 55 de minute la 180°C.După aproximativ 15 minute, lăsați – o să se răcească.
3. Decorarea:Pudra de lămâie se amestecă cu o lingură de apă caldă, apoi se toarnă peste checul cald.
Conținut: 430 g
A se păstra la loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Produs în Germania de: Biovegan GmbH
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Description
BIOVEGAN – Premix bio “Tort de lamaie”, fara gluten, 430gr (380gr+50gr)
- Fără gluten
- Vegan
- Rapid si usor
“Tort de lămâie”, ZITRONEN KUCHEN – Se poate ca un tort să fie atât de sănătos?
Felii de chec fructat cu lămâie sau brioșe de lămâie. Le vrei pe toate. Le înțelegi. Suculent, fructat cu extra aromă de lămâie.
Vegan și fără gluten.
Lăsați-vă seduși ușor!
Din acest premix ecologic puteți realiza:
- Brioșe fructate de lămâie
- Tort clasic cu glazură și lămâi confiate
- Chec de lămâie (felii)
Ingrediente pentru amestec de coacere: făină de orez*, zahar brut din trestie de zahăr*, amidon de porumb*, orez*, praf de copt*, (amidon de porumb*, acidifianti: tartrat de potasiu¹, agent de dospire: carbonat de sodiu), făină de lupin dulce*, agent de îngroșare: făină din semințe de carruba*, 0.4% suc de lămâie pulbere*(suc de lămâie*, maltodextrină*), 0.3% pudră de lămâie*, sare de Himalaya², emulgatori: lecitină de floarea-soarelui*, <0.1% ulei de lămâie*.
*din culturi certificate ecologic
**calculat cu ulei de floarea-soarelui
¹piatră de vin
²sare din salinele din Pakistan
Ingrediente amestec de acid citric:
Pudră de zahăr*, amidon de tapioca*, 0.1% ulei de lămâie*.
Informații nutriționale medii |
per 100g** |
Valoare energetică |
1548 kJ/ 368 kcal |
Grăsimi |
12 g |
din care acizi grași saturați |
1.0 g |
Carbohidrați |
62 g |
din care zaharuri |
29 g |
Fibre |
1.7 g |
Proteine |
2.9 g |
Sare |
0.42 g |
Pachetul conține:
- 380g premix pentru pâine (din care se prepară o pâine de 500 g)
- 50 g amestec pudră de lămâie
- 1 broșura pentru utilizare
Doar adăugați:
- 200 ml apă minerală
- 75 ml ulei vegetal
- 1 lingura (6ml) apa pentru turnare
Rapid și usor:
1.Preparare:Ungeti vasul de copt (sa fie de aproximativ 20 cm)Realizați amestecul pentru coacere cu 75 ml de ulei și 200 ml de apă (amestecați aproximativ 2 minute)Asezați aluatulîn vasul de copt
2. Coacere:Așezați aluatul pe șina inferioară în cuptorul preîncălzit.45 de minute la 180°C, în cuptor cu ventilație, sau în cuptor fără ventilație, 55 de minute la 180°C.După aproximativ 15 minute, lăsați – o să se răcească.
3. Decorarea:Pudra de lămâie se amestecă cu o lingură de apă caldă, apoi se toarnă peste checul cald.
Conținut: 430 g
A se păstra la loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Produs în Germania de: Biovegan GmbH
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Additional information
Weight | 0.43 kg |
---|